Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Craciun 2011: idei de cadouri pentru un gradinar pasionat (1)

Craciun 2011: idei de cadouri pentru un gradinar pasionat (1)
Chiar daca e iarna, gradinarii nu stau degeaba - poate ca treaba prin curte s-a incheiat odata cu venirea inghetului, dar sunt inca multe de facut: planul de gradina pentru anul urmator, lista de achizitii. Ce ocazie mai buna de a face fericit un gradinar, daca nu de Craciun, cand surpriza de a primi ceva interesant ii va aduce un zambet larg pe fata. Iata cateva idei de cadouri pentru Craciunul din 2011.


Decoratiuni pentru gradina
Orice gradinar care sta la curte viseaza la tot felul de decoratiuni pentru gradina sa. Fie ca e o bicicleta de metal cu vas pentru flori, pitici, spiridusi, pisici sau alte feluri de statui, decoratiunile pentru gradina sunt cadouri perfecte pentru orice gradinar.



Accesorii pentru casa, cu tematica de gradina
Cu siguranta exista mai multe feluri de accesorii, insa am ales ca exemplificare o frumoasa sonerie de usa in forma de ciocanitoare. Simplu, elegant si plin de semnificatii, cadoul perfect pentru casa unui gradinar pasionat.



Birdbath - adapatoare pentru pasari

Gradinarii trebuie sa iubeasca si animalele care se perinda prin gradina lor, iar pasarile sunt cele mai dragute dintre ele. Bine-cunoscutele birdbath - adapatoarele pentru pasari, sunt vase speciale in care se toarna apa pentru a racori micutele vietuitoare pe timpul verii - alt cadou perfect pentru Craciunul 2011, mai ales daca gradinarul este si un iubitor de animale.

Ghivece decorative din metal
Sunt somptuoase, elegante si dau un aer clasic oricarei gradini.

Vase si vaze ciudate

Desi gradinarilor nu le prea plac florile taiate, moarte, uneori tot primesc si astfel de atentii, asa ca au nevoie de vase in care sa le tina. O vaza cu o forma neobisnuita va fi mereu un cadou bun si util pentru casa oricui.



Aparatoare pentru semineu, cu tematica de gradina
Este un cadou ideal pentru un gradinar care are un semineu in casa. Ce altceva ii poate aminti mai bine de gradina plina de cantec din timpul verii?

Seturi de ghivece ceramice pictate

Exista tot felul de seturi de ghivece ceramice de buna calitate, gata pictate sau natur. Daca vrei ceva original, cumpara mai degraba ghivece nepictate si acuarele speciale si picteaza tu orice doresti, de la imagini si simboluri, pana la citate despre gradinarit. Asta este una dintre cele mai bune si originale idei de cadouri pentru Craciunul 2011.

Jurnal de gradinarit
Nu trebuie sa fie un jurnal deosebit. Cumpara un caiet mai gros sau o agenda si fa-i tu o coperta frumoasa din colaje. Va fi un cadou original si cu siguranta iubit de orice gradinar.



(citeste mai multe idei de cadouri pentru gradinari)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre decoratiuni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gradina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gradinar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0