Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mic ghid pentru cum sa te imbraci la o petrecere de sarbatori

de Sunt Fericita la 2023-12-05
Mic ghid pentru cum sa te imbraci la o petrecere de sarbatori
Daca ai ratat vreodata o petrecere pentru ca nu stiai cu ce sa te imbraci, afla ca petrecerile de sarbatori sunt ocazii sigure din an in care poti face mari greseli in ceea ce priveste tinuta.


Nu purta prea multe elemente stralucitoare

Margelele, paietele, accesoriile metalizate sau stralucitoare se potrivesc cu perioada sarbatorilor si multe femei isi etaleaza tinutele sclipitoare de abia cu ocazia petrecerilor de sarbatori. Nu e rau sa fii stralucitoare, insa ce e mult strica, mai ales daca elementele sclipitoare nu iti accentueaza silueta sau rochia.

Nu te dezgoli prea mult

Poate ca rochiile mini sau foarte decoltate aratau extraordinar pe podium cand le-ai vazut, dar in realitate va fi aproape imposibil sa porti asa ceva. Este posibil sa te imbraci sexy si la o petrecere de sarbatori, fara a dezgoli prea multa piele. Secretul este sa accentuezi cele mai bune trasaturi pe care le ai prin mici detalii sau accesorii: un maiul dantelat purtat sub o vesta sau haina va scoate in evidenta bustul, iar o fusta pana la genunchi dar crapata va pune in evidenta picioarele.

Cum sa scapi de "nu am cu ce sa ma imbrac"

Nimic nu e mai rau decat atunci cand esti invitata la o petrecere si tu nu ai nimic cu care sa te imbraci. Pentru a scapa de acest cosmar, cumparati cateva rochii cu taietura clasica pe care sa le accesorizezi in functie de situatie.

Nu iti complica tinuta

Sarbatorile sunt o perioada incarcata pentru femei. Trebuie sa cumparam cadouri, rochii pentru petrecerile care vor veni, sa punem la punct lista de cumparaturi si invitatii, sa planuim vacanta, etc. La fel ca la punctul anterior, in loc sa pierzi multa vreme prin magazine cautand rochia perfecta pentru o petrecere de sarbatori, mai bine poarta o rochie clasica, neagra, pe care sa o accesorizezi cum doresti.

Imbraca-te in functie de ocazie
Daca vei aparea la petrecere imbracata total neadecvat, va fi si vina ta, in mare parte. Intreaba inainte daca e o petrecere ofiice, eleganta sau casual. Nu da bine sa apari in blugi cand ceilalti vor fi la costum. Daca nu poti afla nimic, poarta o rochie neagra si lui da-i un costum negru - negrul este clasic si anul acesta, asa ca nu vei parea nelalocul tau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre petrecere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre poarta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0