Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pantofii potriviti pentru Revelionul 2011-2012

Pantofii potriviti pentru Revelionul 2011-2012
Se stie, noaptea de Revelion este un moment important, iar trecerea dintre ani din 2011-2012 nu va fi mai prejos. Tinuta este la fel de importanta, pentur ca vei dori sa te simti comod, dar si frumoasa si admirata. Iata ce pantofi sunt potriviti pentru Revelionul 2011-2012...


Cand pleci sa cauti pantofii potriviti pentru Revelion, cel mai important aspect este locul in care iti vei petrece noaptea dintre ani. Daca vei merge la o petrecere care va avea loc intr-un club sau restaurant, oricum, in interior, ai libertatea sa alegi niste pantofi la moda. Nu uita insa ca ii vei purta toata noaptea, asa ca trebuie sa fie, totusi, confortabili.

Pantofii potriviti pentru Revelionul petrecut in club sau restaurant
Poti alege o pereche de sandale argintii sau aurii, stralucitoare, cu toc indraznet. In acest sezon se mai poarta rosu intens, asa ca mai poti opta pentru pantofi in aceasta culoare - mai ales ca una din superstitiile de Revelion spun ca trebuie sa porti rosu in noaptea dintre ani. Nu uita nici de culori precum mov sau portocaliu, aflate in tendinte in anul viitor. Daca nu suporti tocurile, alege o pereche traznet de balerini, in culori la moda si cu detalii elegante.

Pantofi pentru un Revelion in aer liber
Daca vei sta mai mult afara de Revelion, alege categoric o pereghe de ghete lejere sau cizme. Pentru petrecerile care se tin afara, confortul si calitatea de a tine cald trebuie sa fie pe primul loc. Opteaza pentru pantofi sau ghete pe care le-ai mai purtat deja, o pereche de uggs, cizme sau ghete de piele. Pentru a iesi in evidenta si a avea o tinuta interesanta de Revelion, chiar daca vei fi afara, sunt mai importante detaliile si accesoriile pantofilor: daca ai tai nu au asa ceva dar iti doresti cu adevarat, cauta sa improvizezi: coase tu tinte sau paiete, leaga-le pompoane de puf, aplica tricotaje sau blana artificiala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre revelion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noapte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pentru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pantofi

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0