* 1 cana seminte de dovleac, crude;
* 1 lingura de ulei de masline;
* un praf de sare;
* 1/4 lingurita din condimentul preferat, la alegere: piper, chimion, curry, boia iute.
Uleiul se combina cu condimentele si sarea, apoi se adauga semintele de dovleac; se amesteca in asa fel incat semintele sa fie acoperite de o pelicula de ulei. Se rastoarna apoi intr-o tava de cuptor si se lasa la copt, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Sunt gata atunci cand incep sa miroasa usor si iau o culoare aurie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
